Bodrum Yangin - Yaktiklari Sahil Ormanina Titanic Otel I Kondurdular - Bodrum yangın ile ilgili haberler.

Bodrum Yangin - Yaktiklari Sahil Ormanina Titanic Otel I Kondurdular - Bodrum yangın ile ilgili haberler.. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangında 30 milas'taki yangın da kontrol altına alındı milas ilçesinin tuzabat bölgesinde çıkan ve. Yangın hakkında olay yerinde inceleme yapan muğla büyükşehir belediye başkanı osman gürün, orman bakanlığı tarafından. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı.

Rüzgarında etkisiyle hızla büyüyen ve yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın mandıraları vurdu. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Yangına 2 helikopter havadan, 10 arazöz karadan müdahale ediyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangında 30 milas'taki yangın da kontrol altına alındı milas ilçesinin tuzabat bölgesinde çıkan ve.

4bxznhmxpzmgjm
4bxznhmxpzmgjm from i.sozcu.com.tr
Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede yangın çıktı. Yerleşim yerine 5 metreye kadar yaklaşan yangın evlere sıçramadan kontrol. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Bodrum yangın ile ilgili haberler. Araç ile ulaşımın olmadığı bölgedeki yangında bayraktepe ve çevresi. Orman ile itfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için havadan ve karadan müdahale başlattı. Bodrum'un yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu.

Yangına 2 helikopter havadan, 10 arazöz karadan müdahale ediyor.

Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı. Başkan aras da yangin yeri̇ne geldi̇ bodrum belediye başkanı ahmet aras da yangını duyar duymaz bölgeye geldi. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum yangın ile ilgili haberler. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Bodrum yangın haberleri sayfasında bodrum yangın haberlerini bulabilir tüm bodrum yangın haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti. Yangın hakkında olay yerinde inceleme yapan muğla büyükşehir belediye başkanı osman gürün, orman bakanlığı tarafından. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman.

Bodrum yangın ile ilgili haberler. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü.

Fotograflarin Mugla Guvercinlik Te Yangin Sonrasi Yapilasmaya Acilan Yerleri Gosterdigi Iddiasi
Fotograflarin Mugla Guvercinlik Te Yangin Sonrasi Yapilasmaya Acilan Yerleri Gosterdigi Iddiasi from teyit.org
Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangını yerine inceleyen aras itfaiye ekiplerinden bilgi aldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Rüzgarında etkisiyle hızla büyüyen ve yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın mandıraları vurdu. Bodrum'un yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Yangını yerine inceleyen aras itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.

Havadan ve karadan yoğun uğraşlar sonuç verdi. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Başkan aras da yangin yeri̇ne geldi̇ bodrum belediye başkanı ahmet aras da yangını duyar duymaz bölgeye geldi. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Yangın hakkında olay yerinde inceleme yapan muğla büyükşehir belediye başkanı osman gürün, orman bakanlığı tarafından. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın bodrum i̇lçesi'nde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi…

Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Bodrum'un yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Araç ile ulaşımın olmadığı bölgedeki yangında bayraktepe ve çevresi. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı.

Bodrum Da Piknikcilerin Neden Oldugu Orman Yangini 28 Futbol Sahasi Kadar Alan Kul Etti Diken
Bodrum Da Piknikcilerin Neden Oldugu Orman Yangini 28 Futbol Sahasi Kadar Alan Kul Etti Diken from www.diken.com.tr
Bodrum'un yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda, saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. Gi̇ri̇ş 15.10.2017 22:05 güncelleme 15.10.2017 22:05. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı. Havadan ve karadan yoğun uğraşlar sonuç verdi.

Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede yangın çıktı.

Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yerleşim yerine 5 metreye kadar yaklaşan yangın evlere sıçramadan kontrol. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. İlçenin mandıra mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Yangın hakkında olay yerinde inceleme yapan muğla büyükşehir belediye başkanı osman gürün, orman bakanlığı tarafından. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman.